Zidovi
Ormarići
Stepeništa
Ostalo
Kuhinja
Stepeništa
Ormarići
Ormarići
Vrata
Zidovi
Ostalo
Stepeništa
Ormari
Vrata
Ormari
Kuhinja
Zidovi
Ostalo
Ormari
Kuhinja

O nama

Kruljac d.o.o. je četvrta po redu generacija obiteljskog nasljeđa izrade namještaja po mjeri.

Prva obiteljska stolarska radiona osnovana je godine 1911. u Novoj Gradišci. Radiona se brzo razvijala i širila svoj proizvodni program sve do 1940-tih. Poslije je obiteljska stolarija nastavila rad na zagrebačkoj Trešnjavci kao obrtnička radiona Stolarija Kruljac Josip i Petar. Nakon dvadesetak godina obrtništva, osnovano je poduzeće Kruljac d.o.o. na lokaciji u Velikoj Gorici gdje poslujemo 15-tu godinu zaredom.  
 
Zahvaljujući dugoj povijesti i tradiciji, radiona se može pohvaliti nizom zanimljivih iskustava kao što su uređenje interijera hotela u Conakryu, u Keniji, 1981. godine te uređenjem  JAT-ovih poslovnica u Zagrebu, Parizu, Budimpešti, Pragu, Ateni, Milanu i New Yorku 1980-tih.
 
Na ambijenti zagrebačkoj Velesajma 1994.godine, centralni izložak bila je dnevna soba u stilu Nizozemske renesanse proizvedena 1935. godine po zamisli arhitekta Šaulija, a izradila ju je Novogradiška tvornica Josip Kruljac i sinovi.  
 
Osim uređenja niza obiteljskih prostora, suvremene refernce su nam restorani Mano, Bocca Marai, Dubravkin put, ured Hrvatskog odvjetničkog zbora…